Sluit het formulier
Lucht je hart via chat

Zit je in de knoei, stoei je met een vraag, kom je er alleen niet helemaal uit? Lucht dan je hart bij de chathulp van het Cliënten Informatiepunt (Clip). De chathulp is een hulplijn speciaal voor jou. Je kunt er terecht voor allerlei zaken die met Geestelijke Gezondheidszorg te maken hebben. In een gesprek via chat kun je eenzame, verdrietige, vrolijke of onbekende gevoelens delen met een ervaringsdeskundige. Deze vrijwilligers hebben zelf ervaring als cliënt in de Geestelijke gezondheidszorg. Je kunt chatten op maandag- en dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 via www.chathulpamsterdam.nl.

Clip is ook telefonisch of per mail te bereiken, zie www.clienteninformatiepunt.nl.

Forum

Welkom op ons forum. Hier kun je je ideeën en ervaringen kwijt na het spelen van het spel Een Steekje Los?, na een bezoek aan een van onze thema's of gewoon omdat je zelf wilt reageren of een onderwerp wilt starten.

Een Steekje Los?

Het online bordspel Een Steekje Los? is bedoeld om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan over kwaliteit van leven. Aan de hand van verschillende thema's en kaartjes heb je het over onderwerpen waar je normaal gesproken niet aan zult denken. Bijvoorbeeld: Voor welke spontane actie ben jij te porren? Het spel heeft verschillende thema's, waaronder vrije tijd, sociale contacten, hulp en gezondheid. In totaal zijn er 8 thema's en één kansvlak. Tijdens het spel kom je verschillende categorieën tegen. Zo kun je reageren op een stelling of een vraag, vertellen waar je aan denkt bij een foto of je kennis testen bij een kennisvraag. Het is een spel waarbij serieus ingegaan kan worden op thema's die spelen in je leven, maar ook zeker om eens flink te lachen. Wil je kennis maken met het online spel, klik dan hier.

Anderen ontmoeten

Heb je leuke mensen ontmoet tijdens het online spel en wil je hen in het echt ontmoeten? Ontmoet elkaar dan via de ledenpagina. Word lid van ervaringswijzer zodat je andere leden makklijk kunt vinden. Zodra je lid bent, kun je anderen een privébericht sturen.

Workshops op locatie

Er worden ook workshops gegeven op verschillende locaties. Wil je een keer het bordspel spelen om meer mensen te ontmoeten, klik dan hier voor plaatsen en tijden.

Online spelbijeenkomsten

Wil je een keer online het spel spelen op een van onze online spelbijeenkomsten, klik dan hier voor de tijden.

Kaart van de week

Elke week plaatsen we hier een kaart uit het spel.

Ervaringen en suggesties

Laat hier je evaringen met het spel weten of geef suggesties hoe we het spel kunnen uitbreiden. Vul ook ons evaluatieformulier in. Dat kun je na elk spel doen, want elke spelsituatie is weer anders.

Zelf bijeenkomsten organiseren

Wil je zelf een spelbijeenkomst organiseren? Vertel dan hier wanneer je graag wilt spelen.

Anders
Om te reageren moet je ingelogd zijn

Wachtwoord vergeten? Klik hier.