Ervaringswijzer is een onderzoeks- en ontwikkelplek voor mensen die met tegenslag te maken hebben gehad en die hier sterker uit zijn gekomen. We bespreken onze eigen ontwikkeling in het omgaan met uitdagingen en nemen daarin ook de ervaringen van lotgenoten mee. De levenskennis die hieruit voortkomt beschrijven we in teksten en delen we in workshops. Hiermee vergroten wij ons zelfinzicht en hopen wij ook anderen te inspireren. Je bent welkom om mee te doen en als je zelf een initiatief wilt opzetten, willen we je daar graag bij helpen. Hieronder de bestaande initiatieven:

Workshops maken en geven

Wat doe je Je denkt mee met het maken van workshops. Dit jaar werken we aan de training 'Sterk In Werk' over kwaliteiten die je in je werk kunt ontwikkelen. We bespreken onze eigen ervaringen met onderwerpen (bv: hoe krijg ik meer zelfvertrouwen, hoe breid ik mijn sociale netwerk uit) en zoeken hier informatie bij. We zetten deze informatie op een rijtje en voegen oefeningen toe en uiteindelijk geven we de workshops. Je leert vanzelf onderzoeks,- redactionele en trainersvaardigheden door mee te doen. Je bepaalt daarin je eigen leerdoelen. Je bent welkom om een keer vrijblijvend mee te doen. 

Tijd Dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.30

Contact herman@ervaringswijzer.nl 


Kunstredactie 

Wat doe je Interviewen van kunstenaars en recensies schrijven over kunstexposities rondom de vraag: hoe helpt kunst bij herstel. 

Tijd Donderdagmiddagen

Contact edgar@ervaringswijzer.nl    


Tekencafé

Wat doe je Vrij tekenen onder begeleiding van docent

Tijd Een keer per maand op Woensdagavond

Contact edgar@ervaringswijzer.nl