Ervaringswijzer is een onderzoeks- en ontwikkelplek voor mensen die met tegenslag te maken hebben gehad en die hier sterker uit zijn gekomen. We lezen hierover onderzoek en bespreken onze eigen ontwikkeling in het omgaan met uitdagingen. 

De levenskennis die hieruit voortkomt beschrijven we in teksten en delen we in workshops. Hiermee vergroten wij ons zelfinzicht en hopen wij ook anderen te inspireren. Je bent welkom om een keer vrijbllijvend mee te doen. Hieronder de bestaande initiatieven:

Workshops maken en geven

Wat doe je Je doet mee met het maken en geven van workshops die gaan over jezelf ontwikkelen, denk aan zelfverzekerdheid, creativiteit en omgaan met anderen. We bespreken boekenkennis en vergelijken dat met eigen ervaringen. Je kunt leren onderzoeken, teksten maken en voor een groep staan. Je bepaalt daarin je eigen leerdoelen. Je bent welkom om een keer vrijblijvend mee te doen. 

Contact herman@ervaringswijzer.nl 


Kunstredactie 

Wat doe je Interviewen van kunstenaars en schrijven van recensies over: hoe helpt kunst bij herstel. 

Contact edgar@ervaringswijzer.nl     


Tekencafé

Wat doe je Vrij tekenen onder begeleiding van een docent

Contact edgar@ervaringswijzer.nl 

 

ideeAteljee

Wat doen we We bespreken een inspirerende tekst en kijken hoe we die kennis in ons leven kunnen brengen. Daarbij gebruiken we creatieve denktechnieken.

Contact herman@ervaringswijzer.nl